Ahmet Çalık Galatasaray’da

0

Galatasaray, Gençlerbirliği’nde forma giyen 22 yaşındaki milli stoper Ahmet Çalık’ı 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında (10 milyon TL) kadrosuna kattı. Ahmet Çalık’la 4.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Galatasaray da transferlerle ilgili gelişmeleri KAP’a bildirdi.

Galatasaray, stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Vitor Hugo, Vida ve Sakho gibi yıldız isimlerden yüksek maliyet nedeniyle vazgeçen Sarı-Kırmızılılar, transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu bir diğer isim olan Ahmet Çalık transferini bitirdi.Kapıyı 5 milyon Euro’dan açan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’la yapılan yoğun pazarlıklar sonucu 2.5 milyon Euro’ya el sıkışıldı, 22 yaşındaki Ahmet Çalık’la ise 900 bin Euro’dan (3.6 milyon TL) 4.5 yıllık anlaşma sağlandı.

İlhan Cavcav: Hizmet etmeye devam ediyoruz
Ahmet Çalık’ın Galatasaray’a transferiyle ilgili İlhan Cavcav açıklamalarda bulundu.
Cavcav, 22 yaşındaki stoperin transferi için görüşmelerin uzun zamandır sürdüğünü hatırlatarak, “Milli futbolcumuz Ahmet Çalık’ın transferi konusunda Galatasaray ile el sıkıştık. Galatasaray, altyapımızdan yetişen Ahmet Çalık’ın bonservisi için 2,5 milyon Euro ödeyecek. Gençlerbirliği, sadece altyapısından yetiştirdiği futbolcularla ayakta kalmıyor, aynı zamanda Türk futboluna da hizmet etmeye devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

KAP’a bildirdi

Galatasaray, Ahmet Çalık’ın transferi için Gençlerbirliği ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. galatasaray’dan yapılan açıklama şöyle;
Profesyonel futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık’ın Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz