Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ne aldanan oldum, ne aldatan…”

3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “kontrollü darbe” iddialarına yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından sözler:

Ana muhalefetin başındaki zat 15 Temmuz’u karalar. Bak ne diyor, çok çirkin ya. Diyor ki ‘Örtülü bir darbedir’ diyor. Sen şehitlerimize bu hakaret yetkisini nereden buldun ya? Örtülü darbeyse, zerre kadar haysiyetin, şahsiyetin varsa çık dosyalarını ortaya koy. Biz de gereğini yapalım. Siyasi hayatımda ne aldanan oldum, ne aldatan oldum.

Bundan sonra da ne aldanan olacağız, ne aldatan olacağız. Ama dürüst ol, doğru ol. Bu millete yalan konuşma. Örtülü darbe girişimi diyorsun, ben o gece geç saatlerde Yeşilköy’e indiğimde, Atatürk havalimanında orada binlerce kardeşim çağrıya uymuş oraya gelmişti. Dediler ki 11:30 gibi de işte Kılıçdaroğlu geldi ve ayrıldı. E niye ayrıldın oradan? Sonra öğrendik ki Bakırköy belediye başkanının evine gitmiş. Hani önceden diyordun ki ‘darbe olduğu zaman tankların üstüne biz çıkarız’ Tank oradaydı sen neredeydin?

3 YORUMLAR

  1. Cumhurbaskani “aldanan” ama farkinda degil. Avrasya Klik’inin avucunun icinde. Iyi niyeti en ust duzeyde ama altyapi eksikligi artik cok zarar veriyor kendisine ve ulkeye. Eski yoneticiler belki iyi niyet konusunda yanina yaklasamazdi, mesela Demirel, ama kandirilmasi ve etkilenmesi kolay kisiler degillerdi.

    Sonucta bakiyorum da Ozal gelmis gecmis en onemli ve iyi liderdi ama sartlar cok guclu hareket edip dusuncelerinin bircogunu gercege donusturmesine el vermedi. En guzel ornek Kurt Sorunu konusundaki dusunceleri. Isteyen YouTube’dan bakabilir.

  2. CNN Türk,
    20.03.2015 Cuma 08:55 (Güncellendi: 20.03.2015 Cuma 12:59)

    Erdoğan subaylara seslendi: ”Aldatıldık”

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Harp Akademileri Komutanlığı’nı ziyaret etti. Konuşmasında Ergenekon ve Balyoz operasyonlarındaki subay tutuklamalarına da değinen Erdoğan, “Bu operasyonlarla şahsım başta olmak üzere, tüm ülke yanlış yönlendirildi, aldatıldı. Kurumlarımızın içinde örgütlenmiş, güçlü medya desteğiyle teçhiz edilmiş bir yapının, Türkiye’yi ele geçirmek için yürüttüğü bir kumpasa, bir darbe teşebbüsüne hep birlikte maruz kaldık” dedi ve ekledi: “Samimiyetle ifade ediyorum; eski Genelkurmay Başkanımız başta olmak üzere, birlikte mesai sarf ettiğim için yakından tanıdığım pek çok komutanın tutuklanmasına şahsen gönlüm hiçbir zaman razı olmadı.”

  3. Sayın Cumhurun başkanı, biz sizin hangi lafınıza inanalım? “Allahım ve milletım beni af etsın, biz altaldık kandırıldık,” diyen kimdi? Yoksa bu laflari eden uzaylılar midi? CB bu tip konuşmalarını çok duyduk. Garip olan oradaki dinleyici kesimin kuzu kuzu dinlemesi ve alkışlaması. Alla rızası için birinizde çıkıp doğruları kendisine hatırlatin.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz