Galatasaray, Sneijder ile yollarını ayırdı!..

0

Galatasaray, Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder’le yollarını ayırdı. Galatasaray Spor Kulübü’nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“Takımımıza 2013 kış transfer döneminde katılan, futbol takımımızın ikinci kaptanlığını yapan Hollandalı Wesley Sneijder ile karşılıklı olarak yollarımız ayrılmıştır.

4.5 sezondur sarı-kırmızı formayı ve kaptanlık pazubandını taşıyan, 175 maçta 46 gol atan, Şampiyonlar Ligi’nde unutulmaz Juventus maçının kahramanı, 2015 şampiyonluk kutlamalarına damga vuran ismi Wesley Sneijder’e bundan sonraki kariyerinde en içten duygularımızla başarılar dileriz.

Galatasaray tarihine geçen 10 numaralardan biri olarak takımımızdan ayrılan Wesley’in geçen 4.5 seneyi en az bizim kadar mutluluk ve keyifle anacağını biliyoruz. 33. yaş gününde Hollanda Milli Takımı’nın tarihine en çok forma giyen oyuncu olarak geçen Sneijder’e hem milli takımıyla hem de gelecekteki profesyonel kariyerinde şans diliyoruz.”

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan bilgiye göre ise Sneijder’in 2017-2018 sezonunu için olan garanti ücreti 4 milyon 500 bin avrodan feragat ettiği ifade edildi. 3 yıl süre içerisinde Türkiye’de başka bir kulübe transfer olması durumunda Galatasaray Kulübü’ne 20 milyon avro ödeyeceği belirtildi.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz