Kartal fazla yüksekten uçtu.. Beşiktaş 9 – 0 Grandmedical Manisaspor

0

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Beşiktaş sahasında, TFF 1. Lig ekibi Grandmedical Manisaspor’u 9-0 mağlup etti. Beşiktaş 15 ve 42’nci dakikada Lens, 23’üncü dakikada Negredo ve 33’üncü dakikada Orkan’ın golleri ile ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren siyah-beyazlıların gollerini 68’inci dakikada Negredo, 71’inci dakikada Lens, 80 ve 85’inci dakikada Negredo ve 86. dakikada Mustafa Pektemek attı.

Şenol Güneş, “Ciddi oynadık. Oyun anlayışımız skora yansıdı. Sıkıntıları olan bir rakibe karşı oynadık. Rakibe bakmadan oynamaya çalıştık. Kazanmayı hak ettik. Taraftarlarımız her yerde bize destek oluyorlar. 1200 kamera olan statta seyirci olmaması çok tuhaf. Futbol taraftarsız olmaz. Sakatlık olmadan kart görmeden maçı tamamlamaya çalıştık. Orkan yetenekli bir oyuncu. İleride çok iyi bir futbolcu olacaktır. Derbi öncesi eksiklerimiz var. Yarından itibaren o maçın planlamasına başlayacağız. Negredo umarım ligde de gollerine devam edecektir.” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz