Akhisar Belediyespor 1 – 3 Trabzonspor..

0

Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Trabzonspor’un gollerini 35. dakikada Jose Sosa, 43. dakikada penaltıdan BurakYılmaz ve 67. dakikada Filip Novak attı. Akhisar Belediyespor’un tek golü ise 77. dakikada penaltıdan Yevhen Seleznyov’dan geldi. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 13’e yükseltirken; Akhisarspor ise 5 puanda kaldı.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hüseyin Çimşir, maç sonu şöyle konuştu: “Öncelikle bu galibiyeti Ünal hocaya armağan ediyoruz. Annemizi kaybettik. Üzüntülüyüz belki ama onun yüzünde bir tebessüm bırakabildiysek ne mutlu bize. Bildiğiniz gibi deplasmanda ilk galibiyetimizi aldık. Bizim takımımız mücadele ederse Türkiye’de yenemeyeceği takım yok. Arkadaşlarımı tebrik ediyor ve kutluyorum. Bu seriyi yavaş yavaş ileri taşımak gerekiyor. İnşallah bunu da başarırız.”

Stat: Spor Toto Akhisar

Hakemler: Halil Umut Meler, Kerem Ersoy, Esat Sancaktar

Akhisarspor: Fatih Öztürk, Lopes, Mustafa Yumlu (Dk. 31 Dany), Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş (Dk. 74 Onur Ayık), Sissoko, Aykut Çeviker, Barbosa, Josue, Güray Vural, Manu (Dk. 46 Seleznov)

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir Ömür (Dk. 90 Hasan Batuhan), Amiri (Dk. 66 Olcay Şahan), Rodallega (Dk. 72 Yusuf Yazıcı), Burak Yılmaz

Goller: Dk. 35 Sosa, Dk. 43 Burak Yılmaz (penaltıdan), Dk. 67 Novak (Trabzonspor), Dk. 77 Seleznov (penaltıdan) (Akhisarspor)

Sarı Kartlar: Dk 39 Toure, Dk. 77 Burak Yılmaz, Dk. 80 Pereira (Trabzonspor), Dk. 66 Dany (Akhisarspor)

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz