Anderlecht 2 – 2 Fenerbahçe..

0

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü maçında deplasmanda Belçika’nın Anderlecht takımıyla karşılaştı. 2-2 berabere tamamlanan maçta Fenerbahçe ile Anderlecht 1’er puan aldılar.

Anderlecht, 35 49. dakikalarda Zakaria Bakkali’nin attığı gollerle Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçti. Fenerbahçe ise 53. dakikada Michaell Frey’in golüyle skoru 2-1’e getirdi. 57. dakikada ise sahneye Hasan Ali Kaldırım, çıktı ve attığı golle Fenerbahçe 2-2 beraberliği yakaladı. Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca, Fenerbahçe, Anderlecht ile 2-2 berabere kaldı.

D Grubu’ndaki diğer mücadelede Dinamo Zagreb’i ağırlayan Spartak Trnava mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçların ardından Dinamo Zagreb 9 puanla lider durumda bulunduğu D Grubu’nda Fenerbahçe, 4 puanla ikinci, Spartak Trnava 3 puanla üçüncü, Anderlecht ise 1 puanla son sırada yer aldı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. hafta maçında 8 Kasım Perşembe günü Anderlecht ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaşacak.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz