Pilot Uygulama Çalışması

2
Latest posts by Süleyman Karagülle (see all)

Necmettin Erbakan’a 1973’de teklif ettim: Biz bu düzende bir şey yapamayız, Halk Partisi (CHP) ile koalisyon yapalım, bütün bakanları ona verelim, biz sadece bir bakanlığı alalım. Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bakan Devlet Bakanlığı’nı alalım, Adil Düzen’i orada uygulayalım, kadromuzu orada yetiştirelim dedim. Yanındakiler derhal harekete geçtiler, daha kapıcı bile değişmemişken Prof. Dr. Osman Çataklı’yı Süleyman Karagülle karışmasın ve genel müdür olmasın diye genel müdür yaptılar.

Günler geçti zaman geçti, belediyeler birliğini kuralım, bir beldeyi/belediyeyi Adil Düzen’e göre çalıştıralım dedim. Benim hazırladığım sözleşmeyi aldı faizcilere düzelttirdi. Sonra ona göre saçma bir birlik kurdu. Beni toplantılara bile çağırmadı.

Israr ettim; biz bir beldeyi yönetelim, bir bucak kuralım dedim. Beni Pakistan’a Ziya ül Hak’a göndermek istedi, ben de kabul ettim, bana sadece bir vadi verecekti ama o sırada bir uçak sabotajında o da gitti.

AK Partililer partiyi kurduktan sonra bizimle sabah akşam selamı kestiklerinden onlara bir şey öneremedik. Bizimle yine de en çok Tayyip Erdoğan ilgilenmişti, Kırgızistan’da evime kadar gelmişti. Ama onlara da bir teklif götüremedim.

Ben ve Süleyman Akdemir dışındaki Akevler İzmir ekibini başbakanlıkta (başbakan olduğu dönemde) kabul etmiş üç dört saate yakın görüşmüştür. Prof. Dr. Nabi Avcı da ‘danışman’ olarak o görüşmede yanında bulunmuş ve o da sonunda çalışma arkadaşlarımıza ‘ben olsaydım sizleri kabul etmezdim’ demiştir!

Şimdi uzun zamandır beraber çalıştığımız üç dört kişiden biri olan Bünyamin Demir’i Güngören Belediye Başkan Adayı yapmıştır. Ben önerilerde bulundum, Medhal ve Akevler grupları çalıştı. Ben artık onlarla görüşmüyorum. Onlar da isterlerse A. Gül’ün,B. Atalay’ın C. Çiçek’in, B. Arınç’ın yaptığını yapar, bizsiz yola devam ederler. İsterse Erbakan’ın yapamadığını Erdoğan yapar.

Önerilerimin başarıya ulaşması için R. Tayyip Erdoğan’dan, B. Yıldırım’dan, hatta Bünyamin Demir’den hiçbir şey istemiyorum. Tek şey istiyorum, 5000 TL versinler, merkezi Yalova Teşvikiye’de olan ortaklık Ar-Ge merkezine ortak olsunlar. Resmen bunlar, özelikle de Erdoğan ‘ben ortağım ve destekliyorum’ diyecek, başka bir şey istemiyorum.

Bunu diğer bütün parti başkanlarından da isteyeceğim.

Kimse görüşmüyor.

Temel Karamollaoğlu görüştü, önerdim ama değerlendirmedi.

Bizim şimdi yapacağımız budur; 10.000 ortalı ortaklı Ar-Ge çalışmasını yapmak. Bu Adil Düzen çalışmasıdır. Bu Kur’an düzeni çalışmasıdır. Bu İslam düzeni çalışmasıdır.

Erdoğan’ın çok yakın çalışma arkadaşlarından olan Gürsoy Erol ekibinin destekleri ile Ar-Ge çalışması devam ediyor. Ben bu çalışmamızın hızlanmasını istiyorum. Yaşıma saygı göstererek beni destekleyebilirsiniz. Benim elli seneden oluşmuş olan çok önemli birikimlerim var; bunları mezara götürmek istemiyorum, arkadaşlarıma aktarmak istiyorum. 90 yaşımda her hafta Yalova’ya gidip geliyorum.

Bunu özellikle Bünyamin Demir ve Tayyip Erdoğan’dan istiyorum; Allah yolunda bana yardımcı olsunlar.

Yüz sayfalık kitap hazırlanıyor. Bunu Erdoğan’a takdim etsinler, Erdoğan da ‘ortak oldum, uygulayabilirsiniz’ desin, imza atsın. Allah size benim aracılığımla bir ihsanda bulunmuşsa siz de şükredin, bana bu yardımda bulunun; bana değil Allah’ın yoluna yardımda bulunan havariler gibi olunuz. Bana değil Kur’an düzenine ortak olun. Artık nebiler yoktur, onların vârisleri olan âlimler vardır.

Ben hiçbir çalışmayı gizli yapmadım, kapalı yapmadım. Benimle görüşen herkes söylenenleri ve yapılanları bilir, herkes duymuş olacaktır, bunun bilinmesi gerekir.

Benim bu yazımdan rahatsız olanlar olabilir, bu rahatsızlıklar beni hiç ilgilendirmez.

Ben ne söylüyorsam Allah’ın rızası için söylüyorum.

Hatalarım varsa sizler düzeltin de yarın cehennemde hesap vermeyeyim.

www.akevler.org sitemizin sahifeleri sizin emrinizdedir.

2 YORUMLAR

  1. Bir kaç kez hatalarınızı beyan ettik ama dinlemediniz. Yolunuz hak ise Allah size en güzel vekildir. Cumhurbaşkanına bile hacet kalmaz. O da kendiliğinden Allahın dilemesiyle istikametinize çevrilir

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz