Teröristlerin kimlikleri belirlendi; 18 kişi gözaltında..

0

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İzmir’deki terör saldırısıyla ilgili 18 gözaltı olduğunu belirterek teröristlerin kimlik bilgilerinin tespit edildiğini açıkladı.

İzmir’de şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ve adliye memuru Musa Can’ın cenaze törenine katılan Bozdağ, şunları söyledi:

Bu menfur terör saldırısı her ne kadar İzmir Adalet Sarayı etrafında ve adalet sarayına dönük olarak gerçekleştilmiş olsa da bu saldırı bütün Türkiye’ye karşı, Türk milletine karşı ve sadece İzmir’e değil 81 ilimize karşı yapılmış bir terör saldırısıdır. Terör saldırıları, ülkemizin huzurunu, milletimizin birliğini ve barış içerisinde yaşamasını, kardeşlik hukukunu asla yok edemeyecektir. Bu terör saldırılarını yapanlar, yaptıranlar ve onlara bu taşeronluk görevini veren kirli ve karanlık güçler çok iyi bilmelidir ki Türkiye’yi ve Türk milletini terörle etkin ve kararlı mücadelesinden asla vazgeçiremeyeceklerdir.

Terör eylemini gerçekleştiren terör örgütü konusunda herhangi bir tereddüt yok. Elde ettiğimiz bütün bilgiler eylemi gerçekleştirme talimatını veren bölücü terör örgütü PKK olduğunu göstermektedir. Teröristlerin de bölücü terör örgütü PKK’nın teröristleri olduğunu göstermektedir. Burada herhangi, deliller çerçevesinde tereddüt ve şüphe yoktur.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz