Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların zihniyeti kirli

0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi ve Yapımı Tamamlanan Kamu Yatırımlarının Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. “Birileri laf üretir, biz iş üretiriz iş.” diyen Erdoğan, yapılan yatırımları hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: Ana muhalefetin başındaki zatın, Sosyal Sigortalar Kurumunun başında olduğu zamanı hatırlıyorum. Sağlam girersiniz, hastaneden ne yazık ki sakat çıkarsınız. O günleri hatırlıyorum, afedersiniz ne banyo, ne tuvalet, bunların olmadığı günleri hatırlıyorum. Çünkü bunların zihniyeti kirli. Şimdi hastane mi görmek istiyorsun, gel Mersin’e, Mersin Şehir Hastanesi’ni gör, git Yozgat’a onu gör, git 81 vilayete hepsini gör.”

Zaman zaman kalabalıkla diyalog kuran Erdoğan, çeşitli sorular sorup ‘evet’, ‘hayır’ cevapları aldı. Halka, “Eski Türkiye’ye evet mi, hayır mı? O sisteme evet mi, hayır mı?” diye sordu.

Erdoğan, “Nisan ayında sandık geliyor. Nisan ayında sandık geldiğinde ‘evete hazır mıyız?’ Durmak yok, yola devam mı? Aman ha, bak Mersin geçmişteki gibi evvel Allah sandıkları patlatmaya hazır mı?” ifadelerini kullandı.

Bir ara ‘evet’ ile ‘hayır’lar karışınca Erdoğan, “Siz karıştırıyorsunuz.” dedi.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz