Eren Derdiyok: “İnancımızı hiç kaybetmedik”

0

Son dakikalarda Antalyaspor’a attığı golle üç puanı Galatasaray’a getiren Eren Derdiyok ve 90 dakika sahada kalan Yasin Öztekin, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Eren Derdiyok’un açıklamaları şu şekilde:

Çok güzel bir mücadele oldu. Antalyaspor çok iyi oynadı, zorladı. Biz de çok iyi oynadık. Bizim 10 kişi kazanmamız moral açısından çok önemliydi. Hedeflerimize ulaşamamıştık çünkü.

Ciddi maçlarda puan kaybı yaşadık. Galatasaray’ın şampiyonluk dışında bir yarışta olması mümkün değil. Ama inancımızı hiç kaybetmedik ve bugün galibiyetle ayrıldık. Her maça kendimizi çok iyi hazırlayıp kazanmak için çıkacağız. Sonrasında da iyi yerde olacağımıza inanıyorum.

İlk golümde kaleci topu geç gördü; ikinci golüm daha güzel. Kaptan Selçuk’un topu ortalaması ve zamanlamam iyiydi.

Futbolda inanç da önemli. Tudor, futbolu yaşayan bir hoca. Duygularını çok kolay belli ediyor.

“Kazandığımız için mutluyum”
90 dakika sahada kalan Yasin Öztekin, karşılaşma sonrası “Geçen hafta 3 puan almak istedik. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Derbide yeni sistemle ikinci kez oynamıştık. Özrü yok ama son haftalarda kritik puanlar kaybettik. Bugün de Eren’in golüyle kazandık. Yeni hoca, yeni sistemle kazandığımız için mutluyuz. Kendimi iyi hissediyorum ama daha hocamızın da bana söylediği gibi çok koşmam lazım. Bunu yerine getirmeye çalışıyorum. Bugün de az koştum ama kazandığımız için mutluyum.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz