Fernandao’nun sol kolunda kırık

0

Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’de Atiker Konyaspor’la oynadığı maçın 33. dakikasında bir pozisyon sonrası sol kolunda kırık oluşan Brezilyalı futbolcu, hastaneye kaldırıldı.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao, Spor Toto Süper Lig’de Atiker Konyaspor’la oynanan maçta şansız bir sakatlık yaşadı.

Ülker Stadı’ndaki maçın 33. dakikasında Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı’yla çarpışan Fernandao, sol kolunun üzerine düştü. Acı içinde yerde kıvranan tecrübeli futbolcunun sol kolunda kırık oluştuğu açıklandı.

Saha içinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra sedyeyle ambulansa taşınan Fernandao, hastaneye götürüldü. Tecrübeli futbolcunun hastanede çekilecek röntgenin ardından kırığın seviyesinin belirleneceği bildirildi.

Brezilyalı futbolcunun yerine 36. dakikada oyuna Robin van Persie girdi.

Serkan Kırıntılı: Talihsiz bir pozisyondu

Atiker Konyaspor’un kalecisi Serkan Kırıntılı, Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından beIN Sports’a açıklamalarda bulundu.

Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

“Fernandao’ya acil şifalar diliyorum. Talihsiz bir pozisyondu. Beraber topa çıktı ve ben de ciddi sakatlanabilirdim. Üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bizim gibi takımlar için Fenerbahçe karşısında deplasmanda oynamak zor ve ilk gol ile avantaj bulduk. Sonra da neticede galip gelmesini bildik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 3 puanı camiamıza ve başkana armağan ediyorum. Yediğim ilk golde hatalıydım diyebilirim.”

Maçın ardından Ömer Ali Şahiner de değerlendirmelerde bulundu.

Başarılı oyuncu, “Fenerbahçe’nin zaaflarından iyi yararlandık ve pozisyonlar bulduk. Sonuç olarak bu stadyumda Konya tarihinde ilk galibiyet oldu. Öz güven için önemliydi. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Daha önce de söyledim, transferde istenilen adam olmak güzel. Burada önemli işler yaptık. Transfer olacaksa da hayırlısı neyse o olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz