Adalet Bakanı Bozdağ: ABD Büyükelçiliği, vizesini iptal ettiği kaç kişiyi aradı?..

1

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Nevşehir’de konuştu. 15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden firari Adil Öksüz hakkında açıklama yapan Bozdağ, Adil Öksüz’ün yakalanması, Türk adaletine hesap vermesi ve adaletin tecelli etmesi için herkesin çalıştığını vurguladı.

Bozdağ, şunları söyledi:

“Medyada yer alan bilgilere göre ki o bilgiler doğru bilgiler, ABD Büyükelçiliği tarafından da teyit edildi. Adil Öksüz’ün ABD İstanbul Konsolosluğu’ndan bir telefon vasıtasıyla arandığı çok net, çok açık bir durum. Büyükelçilik de bunu kabul etti. Bunu büyükelçilik de kabul etti. ‘Biz bunu Türk polisi ile somut bir işbirliği için yaptık’ deniliyor. ABD Büyükelçiliği bugüne kadar birçok Türk vatandaşının vizesini iptal etmiştir. Ben şunu merak ediyorum, ABD Büyükelçiliği vizesini iptal ettiği acaba kaç kişiyi aramıştır? Aradığı isimlerden bazılarını açıklayabilir mi? Hatta ben buradan Türk vatandaşlarına sesleniyorum, ABD Büyükelçiliği tarafından vizesi iptal edilip aranan var mı ? Bu da çok önemli.'”

1 Yorum

  1. Cok komik gercekten, ne yani ABD buyukelciligi gizli adamini acikca normal telefondan arayip gorusmek istedi demeye mi getiriyor Sayin Bakan? Resmen insanlarin akli ile alay ediyorlar.

    Yazik, bu hallere mi dusecekti AKP.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz