Başbakan: Kılıçdaroğlu’nun 1.5 ayda söylediği yalanları arka arkaya koy; 350 kilometrelik tüneli geçer

0

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir’de konuştu. “O densizlere cevabı, İzmir 16’sında verecek.” diyen Yıldırım, şunları söyledi:

“Haset etme çalış seninde olsun. Kıskanma seninde olsun. PKK, FETÖ, DEAŞ kol kola girmişler yanlarına bölücü HDP’yi de almışlar. Kandil’in kucağındaki HDP’yi ile ‘hayır’ kampanyası yapıyorlar. Ama benim üzüldüğüm bir şey var. Atatürk’ün partisi de bunların kuyruğuna takılmış. Atatürk’ün partisi Türkiye’nin birliği beraberliği kardeşliği için Atatürk’ün nasihatına riayet etmiyor. Onlar Atatürk’ün nasihatını vesayet olarak anlamışlar. Vesayetçilerin arkasına takılmışlar. Takılsınlar. Biz milletini yanındayız. Her türlü vesayetin karşısındayız. 14 yıldır hem hizmet ettik, hem de vesayet odaklarıyla mücadele ederek bugünlere geldik.

Kılıçdaroğlu’nun ağzından ne nefes tüketiyorsun ya. Yalandan ölen mi var? Kılıçdaroğlu, üflüyor. Üfle babam üfle. Milleti korkutmaya çalışıyor. Bu millet yemez. Kahvecilerle oturuyor. 16 Nisan’da ‘evet’ çıkarsa, kahveler kapanacak, minibüsçülerle oturuyor ‘evet’ çıkarsa minibüs kartlarınız iptal edilir. Olmadı muhtarlarla oturuyor. ‘Bakın sakın ha evet demeyin. Evet derseniz 16’sından sonra muhtarlıklar kapanır’ diyor. Bakın bunların hiçbiri doğru değil. Buna da kimse inanmıyor.

Sayın Kılıçdaroğlu, artık gerçekleri göremiyorsan, düşün de daha kaliteli yalanlar söyle. Hiç inandırıcı değil. Biraz gayret et. Gerçeği söylesen daha iyi olur da. Ona da niyetin yok belli ki. Ama yalanın da bir raconu olur değil mi? 14 yılda 350 kilometrelik tünel yaptık. Sayın Kılıçdaroğlu’nun 1.5 ayda söylediği yalanları arka arkaya koy; bizim 350 kilometrelik tüneli geçer.

Kılıçdaroğlu’nun söylediği anayasa şu: Mesele bir yol var. Bir gidiş, bir geliş. Arabanız da Mercedes, kamyonun arkasına takılıp saatlerce gidiyorsunuz. Biz diyoruz ki araba güzel ama yol yok. Onun için bölünmüş yolları yaptık. Anayasa yolu, köy yolu. Anayasayı otobana çevirmemiz lazım. Türkiye’nin gelişme hızına uygun hale getirmemiz lazım. Diyorlar ki ‘boş ver araba olsun. Ama yola lüzum yok. Biz her gün örtüsünü açarız, sileriz, cilalarız, arabayı. Yol istemiyoruz’. Ama bunlar yolu yaparken karşı çıkar. Köprüyü yaparken karşı çıkar. Konak Tüneli yaptık, baktın önce onlar geçti. Geçsinler ziyanı yok. Ama memleketin hızını kesmeyin kardeşim. Bizim büyük hedeflerimiz var. Engel olmayın gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz