Kılıçdaroğlu, ‘Adalet Yürüyüşü’nün 23. gününde İstanbul’da..

0

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ devam ediyor. Kılıçdaroğlu, 15 Haziran 2017 Perşembe saat 11.00’de Ankara Güvenpark’tan başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün 23’üncü gününde İstanbul sınırlarına giriş yaptı.

Kılıçdaroğlu’nu burada CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve partililer karşıladı. İstanbul tabelasının önüne gelen Kılıçdaroğlu, burada kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı.

Mehter takımı ve tarihteki Türk devletlerinin bayraklarının yer aldığı kortejle karşılanan Kılıçdaroğlu, kendisine verilen çiçeklerle basın mensuplarına poz vererek, güvercin uçurdu, bu sırada güvercinlerden bir tanesi Kılıçdaroğlu’nun başına kondu. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara selam veren Kılıçdaroğlu, daha sonra yürüyüşüne devam etti. Bu arada, 15 Temmuz şehitlerinden Ömer Halisdemir’in fotoğrafının basılı olduğu tişörtler giyen gençler de Kemal Kılıçdaroğlu’na eşlik etti.

Kılıçdaroğlu öncülüğünde Kocaeli Topçular Bölgesindeki kamp alanından başlanan 23’üncü gün yürüyüşünde Birgün Gazetesi yöneticileri ve yazarları, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Genel-İş Sendikasına üye işçiler, Evrensel muhabiri Metin Göktepe’nin annesi Fadime Göktepe ile sanatçılar Nur Sürer ve Sumru Yavrucuk da yer aldı.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz