İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Post-modern milli şef dönemi başlamıştır ama sürdürülebilir değildir

0

MHP’den ihraç edildikten sonra yeni parti kurma çalışmalarını tamamlayan Meral Akşener, “İyi Parti”yi kamuoyuna tanıttı.

İçişleri Bakanlığı’na partinin kuruluş dilekçesini veren Meral Akşener, daha sonra Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ne geçti. Tanıtım toplantısı bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra “İyi Parti”nin kurucular kurulu üyeleri tek tek sinevizyonla tanıtıldı.

Daha sonra kürsüye çıkan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa konuşmasını hatırlatarak “Vallahi de olacak Billahi de olacak.. Siz kahramansınız. Tam 21 aydır mücadele ediyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

16 Nisan referandumunu “kirli referandum” olarak niteleyen Akşener, “Toplumsal desteği bulamazsanız yargıçlar, YSK imdadınıza koşar. Demokrasi tehdit altındadır. İktidarın hukuku, herşeyin üstündedir. Post-modern milli şef dönemi başlamıştır ama sürdürülebilir değildir.

Milletimiz iylik güneşiyle Türkiye’yi aydınlatmaya, ileriye bakmaya azimlidir. Umutlarımız var, hayallerimiz var. Zengin bir Türkiye istiyoruz, gücümüz var. Adil bir Türkiye istiyoruz. Özgür bir toplum istiyoruz, gücümüz var. Mutlu bir Türkiye istiyoruz, hakkımız var.

İyi; adalettir, kararlılıktır, umuttur, gelecektir, bilgidir, zenginliktir, cesarettir oda burada var. İyi, medeniyet demektir ve bu yolun taşlarını sadece cesurlar döşer ve cesurlar da buradadır.

İyi Parti ile yenileneceğiz, güçleneceğiz, mutlu bir Türkiye olacağız. Bizler siyasette alan aramıyoruz.” diye konuştu.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz