Meral Akşener önce Anıtkabir’e sonra Hacı Bayram-ı Veli Cami ve Türbesi’ne gitti..

0

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile beraberindeki Genel İdare Kurulu üyeleri, Anıtkabir’de ziyaret etti. Aslanlı Yol’dan Anıtkabir’e yürüyen Akşener, Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Akşener, şunları yazdı:

“Aziz Atatürk, bugün kuruluşunu tamamladığımız İyi Parti Kurucu Genel Başkan’ı olarak, Kurucu Genel İdare Kurulu üyelerimiz ile birlikte huzurunuzdayız. İyi bir Türkiye’yi gerçekleştirmek için yola çıktık. Zaman göstermektedir ki, ne zaman çizdiğiniz yoldan çıkıldı ise mutlaka ülke olarak acı bedeller ödemekteyiz. Siz, bir ömrü Türk Milleti’ne adadınız ve her şeyinizi milletimize bırakarak aramızdan ayrıldınız. Sizin bu fedakarlığınızı örnek alarak çalışacağız ve başaracağız. Size söz veriyoruz. Allah bizi utandırmasın. Ruhunuz şad olsun.”

Anıtkabir ziyaretinin ardından Hacı Bayram-ı Veli Cami ve Türbesi’ne geçen Akşener, burada dua etti. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, “Yollarımızın açık olması için dua ettim. Allah inşallah eşit rekabet şansını bize nasip etsin. Sizde rahat edesiniz. Bugün başkanlık divanını seçeceğiz, yarında toplantı olacak.” dedi.

Akşener’den logo açıklaması.. İlgiye bağlıyorum; yok farz edemiyor kimse

Partinin amblemi ve logosuyla ilgili tartışmalar konusunda ise Akşener, “İlgiye bağlıyorum. Yok farz edemiyor kimse, asıl mesele bu. Gördüğünüz gibi bu bir kadın hareketi. Türkiye’de siyasi rekabetin olması, en çok basın mensuplarına yarayacak. Ondan sonra seçmene yarar. Ondan sonara da herkese yarar. Çünkü 1997 yılını hatırlayın, o zaman ne kadar büyük bir itibarınız vardı siyasetçilerin. Bugün böyle bir şey yok. Vatandaş yakamızdan tutabiliyordu. Partiye olan tepkileri çok iyi değerlendiriyorum. Önemli olan dikkate alınıyor. Siyasi rekabet dediğim alanda yer dolduracak grup olarak bize görmeseler bu kadar tartışma çıkmazdı. Yani herkes bağırıyor. Özellikle iktidar mensupları. E, işte yolun sonu görünüyor. Ben bütün Anadolu’yu yürüyerek gezeceğim. Ağabeyler yerinden kalkmak zorunda.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz