Meral Akşener: Afrin’e operasyon yapmak için öncelikle İncirlik üssünü kapatacaksın

0

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afrin’e olası operasyonu değerlendirdi. Sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından açıklama yapan Akşener, şunları söyledi:

“Suriye’de kardeşin Esad, bir anda düşmanın Eset’e döndü, amenna. Şam’da Emevi Camiinde namaz kılacaktın, aradan zaman geçti pek çok şehit verdik sonuç nedir? Sonuç; sınırda bir koridor, 30 bin kişilik YPG ve PYD güçlerine gönderilen 4 bin tır silah ve sınırda peşmerge koridoru. Şam’da Emevi Camiinde namaz, Şam’da Emevi Camiinde namaz

Afrin’deki YPG-PYD güçleri Rusya’nın kanatları altında. Fırat’ın doğusundaki PYD güçleri ABD’nin kanatları altında. Sen Afrin’e bir harekat yapacağım diyorsun; ben bu ülkede içişleri bakanlığı yaptım, böyle davulla zurnayla, megafonla harekat yapacağız diye açıklama yapılmaz.

Afrin’e operasyon yapmalısın, ama bu harekat için Rusya sana ne diyecek, ABD sana ne diyecek; millet bunu bilmek istiyor

Evlatlarımızı, kuzularımızı bile bile tuzağın içine göndermektir, bu. Düşmanın tedbir almasına müsaade ediyorsun. Evet, Afrin’e operasyon yapmalısın. Ama bu harekat için Rusya sana ne diyecek, ABD sana ne diyecek; millet bunu bilmek istiyor.

Afrin’e operasyon yapmak için öncelikle İncirlik üssünü kapatacaksın, Malatya’daki üssü kapatacaksın. Yüreğin yetiyorsa bunları yapacaksın; ondan sonra elin güçlü olarak bunlarla masaya oturursun. Ama çocuklarımız üzerinden iç politikada bir dümen döndürüyorsan, ki daha önce yaptın, sana bir önerim var: Şu paralı askerlik yapan çocuklarınızı ön saflarda görelim. Kendi çocuklarınız paralı askerlik yapıyor, garibanın çocukları üzerinden kabadayılık taslıyorsun.

40 yaşını geçmemiş çocuklarının tamamının askere alınmasını ve Afrin harekatında başrolde olmasını talep ediyorum

Bütün siyasi partilerde; Ak Parti’de, MHP’de, CHP’de ve İYİ Parti’de hangi siyasi çocuğuna paralı askerlik yaptırmışsa, 40 yaşını geçmemiş çocuklarının tamamının askere alınmasını ve Afrin harekatında başrolde olmasını talep ediyorum.

Özellikle ‘one minute’ olayından sonra, annelerinin dantelli masa örtüleriyle ölmeye ölmeye geldik diye bağıran şu kefenli tosunların da isim isim tespit edilip, mutlaka askere alınmasını ve Afrin operasyonunda başrolde yer almalarını tavsiye ediyorum.

Erdoğan 2003 yılında BOP eş başkanı olduğunu ilan etti

Sn. Erdoğan 2003 yılında BOP eş başkanı olduğunu ilan etti. Bu dönemde, Ortadoğu’da 22 ülkenin sınırının ve içinin değişeceğini ilan eden ABD ile BOP’un eş başkanı olurken neler konuştun? Nelerin altına imza attın? Bu millet ne sözler verdiğini bilmek istiyor? 2003 yılında ABD’nin Ortadoğu projesi BOP eş başkanı olurken, Kudüs’ün İsrail’in başkenti olacağını kabul ettin mi?

Bizim yerli ve millîliğimizin zekâtını versek sizinkini karşılar be! 24 saat İYİ Parti’yle oturup, İYİ Parti’yle kalkıyorlar. Sanırım Erdoğan bu görevi Perinçek ve Bahçeli’ye vermiş. Ama bilesiniz ki bu taktikler bize ve arkadaşlarımıza vız gelir tırıs gider.

Buradan ilk defa ilan ediyorum, Allah nasip edecek, siz teveccüh göstereceksiniz cumhurbaşkanlığını alacağız. Devlete ait bütün uçakları satacağız.

OHAL darbe teşebbüsü sonrasında ilan edildi. O dönem için doğruydu. Darbe teşebbüsüyle hızlı şekilde mücadele edebilmek, hızlı kararlar alabilmek için gerekliydi, herkes de arkasında durdu. Ama 1.5 sene oldu? KHK içinde yer alan kar lastiğinin darbe teşebbüsüyle ne ilgisi var?”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz