BBP Genel Başkanı Destici: Bu ittifakın içinde yer alacağız

0

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti ile MHP’nin gerçekleştirecekleri ‘Cumhur İttifakı’nın yanında olduklarını söyledi. “Görüşmelerimiz olumlu bir şekilde seyretmektedir. İnşallah BBP de bu ittifakın içinde yer alacaktır.” diyen Destici, şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi ile de Adalet ve Kalkınma Partisi’nin seçim işbirliği yapacağı, seçimlere birlikte gireceği konusu açık ve net bir şekilde iki siyasi partimiz tarafından da dile getirildi. Bunu ilk teklif eden ve açıklayan Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli oldu. Ve o zaman da Cumhur ittifakı adıyla bunu açıklamıştı. Dün itibariyle de bu ittifakının adının ‘Cumhur İttifakı’ olacağı kamuoyu ile de paylaşıldı.

Biz de dedik ki kendisi ittifakı gündeme getirmesi ve Cumhur ismini teklif etmesi bakımından doğru olduğunu ifade ettik ve bundan memnuniyet duyduğunu dile getirdik. Biz de Büyük Birlik Partisi olarak ittifak meseleleri gündeme geldiğinden bugüne kadar bu ittifakı doğru bulduğumuzu, yanında olduğumuzu ve desteklediğimizi de ifade ettik. İnşallah bu ittifak süreci olumlu bir şekilde şuanda gidiyor.

Ve daha sonra da bu ittifak 2019 seçimlerinde gerçekleşir ve Türkiye derin bir nefes alıp hem istikrarlı bir yönetime kavuşur, hem de mecliste temsilde Adalet ile bir yönüyle en üst düzeyde gerçekleştirilmiş olur. Yargıda yapılacak bir takım düzenlemeler ile de yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı da tam olarak işlemeye başlar ve bu şekilde Türkiye’miz daha huzurlu, güvenli, istikrarına kavuşmuş ve birbirine kenetlenmiş bir şekilde yoluna devam eder. Saadet Partisi’nin de bu ittifakın içinde yer almasını her fırsatta öneriyorum. Daha zamanımız var. İnşallah Saadet Partimiz de bu ittifaka katılır ve ittifak bu şekilde tamamlanmış olur.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz