Başbakan Yıldırım: Mehmetçiğimiz hiçbir sivilin zarar görmemesi için çok ama çok dikkatli hareket ediyor

0

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Malatya 6. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. Zeytin Dalı Operasyonu’na değinen Yıldırım, şunları söyledi:

“İşte askerlerimiz, Mehmetlerimiz, kahramanlarımız, Türkiye için ay yıldızlı bayrağımız için destan yazıyorlar. Afrin’de destan yazıyorlar, Fırat Kalkanı bölgesinde destan yazıyorlar. Doğu’da, Güneydoğu’da, terör neredeyse kökünü kazımak için gece gündüz çalışıyorlar.

Allah onların yar ve yardımcısı olsun. Bütün şehitlerimize, bu bayrak için şehadet şerbetini içen bütün kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı, uzun ömürler diliyoruz. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olacak, hiç endişeniz olmasın. İyi yolda, güzel günleri hep beraber yaşayacağız.

PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın yalanlarını, oyunlarını, kirli ittifaklarını tek tek bozmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Sınırımıza yakın bölgelerin önemli bir kısmını terör örgütlerinden temizledik. Mehmetçiğimiz hiçbir sivilin zarar görmemesi için çok ama çok dikkatli hareket ediyor.

Gizli kapaklı ittifakları artık ortadan kaldırıyoruz. Her şey milletin gözü önünde olacak ama ne yaparsak yapalım ana muhalefet CHP’yi bir türlü mutlu edemedik.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz