Cemil Çiçek’ten ‘ihanet’ açıklaması.. İhanet lafını işporta malı gibi kullanmamak lazım.. İstanbul’un siluetini bozduk diyor.. Amerika mı, Rusya mı bozdu?

1

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Cemil Çiçek, “Efendim bizim yanlışımız var. Vay partiye ihanet ettin.” denildiğini aktararak ‘ihanet’ lafının ikide bir işporta malı gibi kullanılmaması gerektiğini söyledi. “Doğru yaptığımız da olur, yanlış yaptığımız da olur.” diyen Çiçek, ”

“Nitekim sayın Cumhurbaşkanımız da zaman zaman söylemiyor mu? İstanbul’un siluetini bozduk diyor. E kim bozdu? Amerika mı bozdu, Rusya mı bozdu? Kim bozdu? Demek ki biz dikkat etmedik. Burda bir kısım yanlışlıklar yaptık. Görülüyor da zaten; minare sayısından fazla gökdelen var. İyi birşey mi? İyi diyorsak iyi yapmışız; kötü diyorsak demek ki yanlış yapmışız. Bunun için hiç partici gözüyle bakmaya gerek yok. Birisi bunu bana söylediği zaman; vay şunun için mi söyledi, bunun için mi söyledi? Bunun altında çapanoğlu arayama gerek yok.”

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu’nun programına konuk olan AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, iktidarlarından önce doğru, yanlış ve eksik yapılanlar olduğunu ifade etti. “Bize düşen doğru yapılanları devam ettirmek, yanlış yapılanları düzeltmek.” diyen Çiçek, ‘Yanlış yaptık’ diyebilmek için kişilerin aklını öne çıkarması gerektiğini kaydetti.

Çiçek, “Tek doğru sizin söylediğiniz oluyor. Sizin düşünceniz iktidar olursa Türkiye iyiye gider. Hizmet sizinle başlıyor, başka hiç kimse hizmet etmemiş. Her şey kötü yapmış. Bu çok afaki, çok da ayağı yere basmayan bir değerlendirme tarzı.” dedi.

1 Yorum

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz