Meral Akşener: Benzinin artması, zamlar FETÖ işi.. Ulan ne FETÖ’ymüş be!

0

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kahramanmaraş’ta konuştu. “Biliyorsunuz, Saray’ın yancısı birdenbire erken seçim dedi.” diyen Akşener. şöyle konuştu:

“Bizim erken seçim kararı almak veya almamak gibi bir durumumuz söz konusu olmadığı için bu beyefendilere eyvallah dedik. Birden biz istiyoruz olduk. Hadi ordan be, yönetemiyorsun ülkeyi, yönetemiyorsun Türkiye’yi. Sonuçta İYİ Parti’nin girip giremeyeceğini, Yargıtay girebilir kağıdı verdi. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararsız kaldı, 5 arkadaş girebilir, 5 arkadaş giremez dedi.

Akşener’i seçime sokmayalım diye acele acele seçim yapmışlar. Buradan CHP’ye teşekkür ediyorum, 15 arkadaş katıldı. Allah razı olsun. Bir söz vermiştim, milletim onaylarsa adayım, milletim istemezse evime dönerim demiştim. Gazeteciler, televizyonlarda, bu iş olmaz, grup kararı gider.

Cumhur ittifakı kurmuş, milli ve yerliymiş. Pensilvanya’yı yol edinenler, Almanya’nın, Rusya’nın, ABD’nin karşısında diz çökenler hadi ordan be. Suriye, Irak karmakarışık. Güneyde ABD ile komşu olduk. Bu gizlemek için, seçime gidiyorlar. Dolar aldı başını gitti. En son sorduğumda 4,24’tü. Mazot 5 buçuktu. Euro 5’i geçti, sonuç itibari ile ekonomiyi de yönetemiyorlar.

Bu seçimin müsebbibi bu arkadaşların yönetememesi. Dün bir grup önemli ekonomist ile toplantı yaptım. Ekonomiyi nasıl yöneteceksin. Devlet olarak sadece gözetici olacağız, haksız rekabeti ortadan kaldıracağız, hukuku, adaleti tesis edeceğiz. Eşim, çocuğum sizi arayıp para istemeyecek dedim. Mazota zam geliyor, elektriğe zam geliyor, doğal gaza zam geliyor. Üreticiye zam gelmiyor. Şeker pancarlarını satıyorlar.

25 Haziran’da bu fabrikaları geri alıp, millete vereceğiz. Şimdiden söylüyorum. Her şeyi özelleştirdiler. 74 milyarlık özelleştirme yaptı. Bu para ne oldu? Size mi döndü? Yok. Gençlerin işi yok, gücü yok, cebinde 5 lira var. Çocuklar okumuş, üniversite bitirmiş hiçbir şey yok. Bunun vebalini nasıl ödeyecek misiniz?

Bakanların bir baltaya sap olamamış çocuklarının evinden iki buçuk milyon çıkıyorsa, bu vebal peşinizi bırakmaz. Biz bakan çocuklarının değil vatan çocuklarının yanında olacağız. Benzinin artması FETÖ işi, zamlar FETÖ işi. Ulan ne FETÖ’ymüş be! Hani milletin adamıydın.

İnsanlığınızı da mı kaybettiniz, gariban ve fukara ile dalga geçtiniz. Kibirlenme sayın Erdoğan, senden büyük Allah var, senden büyük millet var. Haram yiyeceklerden olacaksam Allah bana hiçbir şey nasip etmesin.

Tehdit ediyorlar. Attın imzayı sonuna katlanacak mısın? Bu milleti kim korkutmaya çalışıyorsa, misliyle karşılığını almıştır. Buradan bürokrasiye sesleniyorum. Siyasetçiler sizi dımdızlak bırakır. Siyasetçinin kulu olmak yerine, memur olun. Hiçbirinin peşini bırakmayacağım, yanına bırakmayacağım. Sandıklara sahip çıkacağım. Kadınlara ricamdır sandıkları koruyun. Diğer yerlerde yapacakları abudik kubidik işlerde başlarına geçirmezsem Meral Akşener değilim. Ben sadece kendime istemiyorum. Diğer adaylarımıza imza atmanızı istiyorum, Temel Bey’e de diğer adaylara da.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz