Muharrem İnce: Derdim Tayyip Erdoğan’ı indirmek değil; tek derdim memleket

0

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Yalova’da ilk mitingini gerçekleştirdi. Miting öncesinde ise İnce, Elmalı Köyü’ndeki evine gitti. “Ana nerdesin ana.” diye seslendi.

Baba ocağında annesinin elini öpüp helallik isteyen İnce’ye annesi Zekiye İnce “Allah’a emanet ol oğlum.” ifadelerini kullandı. Babası Şerif İnce’nin mezarını da ziyaret eden İnce, dua etti ve “Baba bugünü görmeni isterdim.” dedi.

“Bahçeli bana laf söylüyor ama aslında ben ülkücüyüm. Hatta 35 yıllık ülkücüyüm.” diyen Muharrem İnce, şunları söyledi:

“Bahçeli benim MHP’ye husumet beslediğimi söylemiş. Bakın ona cevabı Yalovalılı ülkücüler verir. Yalova’da ikinci seçimlerde bize oy verdiler. Görüşmeleri ben yaptım. Sayın Bahçeli şehitlere kelle diyeni partini yaslıyorsun. İtirazım sanadır.

Adaylık dosyamı teslim ettiler. Mal varlığımı da verdim. Pazartesi basınla da paylaşacam, herkes bilsin neyim var neyim yok. 5 yıl sonra sadece kendimin değil, sadece yasaların öngördüğü eş ve bakmakla yükümlü olduğu çocuk değil, bütün ailenin bütün sülalenin mal varlığını yeniden veririm. Zenginleşmeyeceğime, derdimin Tayyip Erdoğan’ı indirmek olmadığını burdan ilan ediyorum. Bunların tek derdi var diyor beni indirmek istiyorlar diyor ya. Hayır benim tek derdim o değil; benim derdim memleket.

Ben doları indirmek istiyorum, euroyu indirmek istiyorum, enflasyonu indirmek istiyorum, işsizliği indirmek istiyorum, benzin fiyatlarını, Bağ-Kur primlerini indirmek istiyorum. Bana ne Tayyip Erdoğan’dan. Benim derdim memleket.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz