Süleyman Soylu’nun Demirtaş öfkesi.. Bu teröristleri kurtaramayacaksınız

0

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını talep eden muhalefet partilerine yönelik kullandığı sert ifadelerine devam ediyor.

Muharrem İnce, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu’na yönelik “Ne battı size? Doğu ve Güneydoğu’daki huzur mu battı size? Gecenin ikisine, üçüne kadar o insanlar, Doğu ve Güneydoğu’da sokaklarda geziyorlar. 16 yaşındaki kız anasının dizinin dibinden dağa götürülüp terörist yapılamıyor. Akşener, sana bu mu battı? Erbakan’ın partisi, sana bu mu battı? Sayın Muharrem İnce, sana bu mu battı?” açıklaması yapan Soylu, sert söylemlerini sürdürdü.

Trabzon’da konuşan Soylu, şunları söyledi: “Bu ülkede teröre giden paralar, orada milletimize hizmete gitti. Ama birileri bundan rahatsız oldu; di mi ? Muharrem İnce, Akşener, Karamollaoğlu rahatsız oldu mu? ‘Selahattin Demirtaş, içeriden çıksın dışarıda propaganda yapsın’ diyorlar. Şehitlerimize, o teröristlerin kurşun sıktığı bizim evlatlarımıza ne diyeceğiz? Niye hopladınız, birilerinin talimatlarıyla beraber? Yakışıyor mu?

Dün akşam HDP Eş Başkanları ‘Sur bizim, çukur bizim, direnişimizdir’ dedi. Karamollaoğlu bey buradan size söylüyorum; bir yerde sıkıştınız mı soluğu Tayyip Erdoğan’ın yanında alıyorsunuz. Ömür boyu bu adamı kıskandınız. Kıskancınızdan şu anda yaptığınız, bir şer ittifakının içerisinde olmaktır. Hem CHP ile birliktesiniz hem de öteki taraftan başka bir tablo. Bunu bu millet affetmez. Siz hangi adımı atarsanız atın, bilesiniz ki, bu teröristleri kurtaramayacaksınız.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz