İnce’den Erdoğan’a: Ben onu kantin asteğmeni zannediyordum.. Diplomasız paşa seni

0

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kütahya’da konuştu. “Ben Sarayı yıkacağım dedim, kast ettiğim şatafat şatafat.” diyen İnce, şunları söyledi:

“Benim derdim o saraya 2 milyar dolar harcamışzın sarayı neden yıkayım saraydaki zihniyeti saraydaki şatafatı yıkacağım. Caminin içinde bisiklete biniyormuşum. Bunlar mı Müslüman? Bak bak, camide oynuyor muşum. Türkiye’de 81 Müslümandan herhangi birisi camide zeybek oynar mı? Zavallı bunlar zavallı. Engin Alan korgeneraldi, ayağa kalkmadı, hapise attılar. Geçtiğimiz gün bir paşa Erdoğan konuşurken beni eleştiren Erdoğan’ı alkışladı. Ben de dedim ki senin apoletlerini sökeceğim. Erdoğan meğer paşaymış, kantin paşası. Ben onu kantin asteğmeni zannediyordum. Diplomasız paşa seni.

Ben meydanlarda aş iş dedikçe benimle kavga ediyor ya ben kavga etmeyeceğim ama makaramı yaparım. Geçen herkesin evinde buzdolabı var daha ne istiyorsunuz dedi. Sanki Erdoğan’dan önce ağaç kovuklarında yiyecek saklıyorduk. Erdoğan iktidar olmadan 16 yıl önce böyle yaşıyorduk.

Daha gençlik yıllarında başımıza bir şey geldiği zaman dış güçler derler buna inanmayın derdi şimdi dış güçler diyor. Aday olunca 4 adayı ziyaret ettim ve gittim onların hesaplarına da 5’er yüz lira yatırdım. Erdoğan benim konuşmamı almış ‘Demirtaş’ı ziyaret ettim’ o kısmını gösteriyor sadece.

Erdoğan, ‘İnce yerli otomobile karşı çıkıyor’ diyor. Diploman olmadığın için anlamıyorsun, bilmiyorsun bu işleri. Erdoğan otomobilin kaportasına talip ben beynine talibim. Erdoğan’la benim farkım, ben sen o yok biz var. Siz bor madeni üzerinde yaşıyorsunuz ama biz madenlerimizi ne yazık ki işlemeden satıyoruz. Bor olarak satarsan ucuza satarsın. Sen harama bulaştın ben harama bulaşmadım. Aramızdaki fark bu. Senin neren yerli.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz