Meral Akşener’den Erdoğan’a: Senin kendinin beka sorunu var, yanındaki arkadaşlarının da zeka sorunu

0

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Sivas’ta konuştu. “Adaleti, hukuku tesis edebilmek için hukukçulardan oluşan mükemmel bir ekip kurduk.” diyen Akşener, şunları söyledi:

“Türkiye Dayanışma Formu kuracağız. Tam 4.5 milyon insan takipte. Bu dayanışma ile 4.5 milyonun borcunu silip atacağız. Sonuç itibarı ile bana kaynak nerede diyorlar. Hiçbir adaya bu soru sorulmadı. Zaten Erdoğan’a sormak yürek ister. Ben bu soruyu çok seviyorum. Bir devlet gençlerine iş vermek zorundadır. Bir ülkede işsizlik varsa o işte nefes alınmaz. İş bulana kadar, iş bulamamış tüm gençlere 500 TL vereceğiz. Buna da kaynak nerede diyorlar. Cep dolduranların cebinden alacağız.

Ekonomi gerçekten kötü durumda. Terör mücadelesi ilk defa iç politikanın öznesi yapıldı. Terörle çok defa mücadele yapıldı, hiç siyasete malzeme olduğunu duydunuz mu? Ama bu iktidar iç politikaya malzeme yapıyor. Böyle bir dünya ilk defa yaşanıyor Türkiye’de. Onların çocukları, kaymakam, rektör yanında en ballı maaşları alıyorlar. Böyle bir kul hakkı günahı bizi yönetenlerin elinde Türkiye’de yaygınlaşıyor. Ev, araba, o, bu pahalandı.

Manevi olan her şeyi bunlar ucuzlattı. Huzuru, komşuluğu ucuzlattılar. Alimler, hocalar fetva veriyor. Sakız orucu bozuyor diyorlar, hangi elle yemek yiyorsun diyorlar. Hangi elle çalıyorsun? Ondan bahsetsene. Bunları düzeltmek için geliyoruz. Buradan ilan ediyorum, Allah bunları görüyor. Sizin elinizde her şey olabilir, korkutma şeyleri olabilir. 28 Şubat’ta gördüm ki, imanla, korku aynı vücutta bulunmuyor. Tehdit ettiğiniz bu aziz milletin sandıkta neler yapacağını göreceğiz.

Terör mücadelesi yapıyorlar. Hendekler kazılırken siyasi irade görmeyin dedi. Nereye gittilerse aynı şey. 127’yi aşkın resmi belge var kafalar çevrildi. Sonra o hendekler dolsun diye ana kuzuları ile mücadele verildi. 726 şehit verdi Türkiye bunu hatırlayan var mı? Bunların hatırladığını sanmıyorum. Afrin şehitlerini rakam gibi gören bir hükümet var. PKK silah bırakana kadar elbette mücadele edilecek. Sıfır terörle teslim alınan ülkenin bu hale gelmesinin nedeni Sayın Erdoğan’dır. Beka sorunuymuş. Senin kendinin beka sorunu var, yanındaki arkadaşlarının da zeka sorunu var.

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun olayını 2009’dan beri gökyüzüne bakıp arayanlar. Hiçbir şey yapmayanlara sesleniyorum. Siz seçim propagandası olarak kullanırken, seçildiğim takdirde ilk işim bu olayı aydınlatmak olacak.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz