Erdoğan’dan Suruç tepkisi.. Bunlar kandan beslenen birer vampirdir

0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da konuştu. “Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı konuşuyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” diyen Erdoğan, şunları söyledi:

“Bay Kemal, ben yaptıklarımla konuşuyorum. Bay Muharrem, ben yaptıklarımla konuşuyorum. Sen neyle konuşuyorsun? Şimdi Batı Antalya Havalimanını yapmak için kolları sıvadık Bay Kemal, Bay Muharrem. Geçen dönem Antalya’da bira festivali yapmaktan başka bir şey yapmadılar. Bu festivalde bir genç de hayatını kaybetmişti. Bu kişi seçilerken Antalya’da bedava elektrik dedi. Bunu kullanabilen oldu? Antalyalılar en pahalı suyu kullandılar. Bunlar böyledir. Seçim döneminde bol keseden atıp tutarlar. Biz yapamayacağımızı söylemeyiz, söylediğimizi de yaparız.

Yurt dışındaki kardeşlerimiz, büyük fedakarlık göstererek sandıklara gidiyor. Bu sabah Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştüm. ‘Bak, bizim insanımız orada biraz çile çekiyor, lütfen demokratik haklarını kullanmada yardımcı olun’ dedim. Bakalım, söz verdi, ‘Elimizden geleni yapacağız’ dedi.

Bu CHP zihniyeti Kanal İstanbul’da da aynı şeyi yapıyor. Bay Muharrem sen kimsin de yaptırmam diyorsun. Dünyada Panama Kanalı varsa Süveyş kanalı varsa bizde de Kanal İstanbul olacak. Antalya’nın turizmiyle ilgili bunlardan bir vaat duydunuz mu? Bu limanları yapmadan varlıklı turistleri nasıl getireceğiz buraya? Belediye otobüsü ile mi getireceğiz? CHP’nin bu zihniyetini işte gördünüz.

Bölücü terör örgütü mensupları Suruç’ta dostlarımıza saldırdılar. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bölücü terör örgütü hangi boyaya boyanırsa boyansın gerçek yüzünü bir şekilde belli ediyor. Karşı taraftan olanlar PKK üyesi oldukları tescillendi. Bunlar kandan beslenen birer vampirdir.

6-8 Ekim’de de 53 Kürt vatandaşımızın ölümüne neden oldular. Kim neden oldu Silivri’deki Selo. Ankara’dan İstanbul’a beraber yürüdüler. Bugüne kadar CHP’nin terörle mücadeleye ilişkin açıklamasını duydunuz mu? Afrin’de 6600 teröristi etkisiz hale getirdik biz. Onlar da diyor ki Afrin’e girmeyin. Bay Kemal Bay Muharrem isteseniz istemeseniz de nerede tehdit varsa oraya gireceğiz. Bizim için tehdit oluşturuyorsa oraları serbest bırakamayız. Bize tehdit olan her yere girdik ve giriyoruz.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz