Temel Karamollaoğlu: Belki zulümle abad olunur ancak onların ahiri berbad olur

0

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Hatay’da düzenlenen e-miting’te konuştu. “Seçimler kavga etme yeri değil, ülke meselelerini ortaya koyup çözme yeridir.” diyen Karamollaoğlu, şunları söyledi:

Türkiye’de politik atmosferi değiştirmekte kararlıyız. Bugün içinde sürüklendiğimiz sıkıntıların altında AK Parti’nin yanlış politikaları yatıyor. Dünyada diktatörlükle yönetilen sistemler haricinde bizim yeni sistemimize benzeyen başka bir yönetim bir sistemi yok.

Adalet bir kişinin iki dudağı arasında olmaz. Adalet yetkili mahkemelerin verecekleri kararla gerçekleştirilebilir. İktidara geldiğimizde işi ehline vereceğiz. Yandaşa değil, bu ülke böyle kalkınır. Karşımıza geçmişler sen FETÖ’cü müsün diyorlar. Yok arkadaş bunu herkese diyebilirsin ama bize diyemezsin.

Verimliliği ölçülmeyen hiçbir yatırıma para ayırmayacağız. Belki zulümle abad olunur ancak, onların ahiri berbad olur. Yapılması gereken şey; her ürün için ayrı bir politika belirlemektir. Bu ürün kalitesini artırır, çiftçiye kazandırır. Adalet bir kişinin iki dudağı arasında olmaz!

Ülkemizi nasıl ayağa kaldıracağız? Bize bugüne kadar neredeydiniz diye soruyorlar. Bir ülke bir kişinin ağzından çıkan ile yönetilemez.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz