İYİ Parti İlçe Başkanının kardeşi de öldürüldü..

0

Erzurum’da dün kan davası sebebiyle silahlı çatışmada ölen İYİ Parti Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz’ın kardeşi Savaş Durmaz da Erzincan’daki dinlenme tesisinde silahla vurularak öldürüldü.

Erzincan Valiliği’nin konuya ilişkin açıklaması şöyle: “25 Haziran 2018 tarihinde saat 07:45 sularında Erzincan’ın Refahiye ilçesi Erzurum-Sivas karayolu üzerinde bulunan bir Dinlenme tesisinde meydana gelen silahlı saldırı olayında S.D. isimli bir şahıs hayatını kaybetmiş, F.Y. isimli bir şahıs ise yaralanmıştır. Yaralı F.Y. isimli şahıs Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek, tedavi altına alınmıştır. Olayın faili Y.Y. isimli bir şahıs silahıyla birlikte Jandarma tarafından yakalanmıştır.

Yaşanan olayın dün Erzurum’un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesinde kan davası nedeniyle meydana gelen ve iki aileden birer kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise yaralandığı olayın devamı niteliğinde olduğu değerlendirilmekte olup olayla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz