Kılıçdaroğlu, Tunceli Milletvekili Polat Şaroglu’nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti..

0

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Tunceli Milletvekili Polat Şaroglu’nu tedavi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Haluk Özen, şunları söyledi: “Sayın vekilimizi biz dün akşam hastanemize kabul ettik. Daha önce tedavileri Fırat Üniversitesi hastanesinde gerçekleşti. Son derece başarılı, yapılması gereken her şeyin yapıldığı bir aşamada daha ileri olanakları olan hastaneye sevk edilmiş. Biz dün geceyi yoğun bakımda geçirdikten sonra, Sayın vekilimizi bugün inme ünitemize aldık. Sayın Başkanla beraber kendini şimdi ziyaret ettik. Sayın vekilimiz durumla bizatihi ilgilenen, gerçekten dünya çapında bu konuda uzman olan Profesör iki hocamızın denetimi ve tedavisi altında. Şu an itibariyle hayati tehlikesi olmadığını söyleyebiliriz, genel hatlarıyla ve bundan sonraki tedavisinin bir süre alacağını, ama her gün bir önceki günden biraz daha iyileşeceğine dair umudumuz var. Ben bu güzel haberleri sizle paylaştıktan sonra Sayın Başkanıma ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

Kılıçdaroğlu ise şöyle konuştu: “Sayın vekilimizi ziyaret ettik, morali yerinde, iyi. Umarım hızla iyileşir, en büyük arzumuz bu. Gerek Fırat Üniversitesinde, gerek Hacettepe Üniversitesinde hekim arkadaşların gösterdikleri ilgiye, yaptıkları göreve yürekten teşekkür ediyoruz, onlara şükran borçluyuz. Umarım kısa süre içinde arkadaşımız parlamentodaki görevine dönmüş olur.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz