Erdoğan: Bize bin kere diz çöktürdüklerini zannetseler de biz bin kere ayağa kalkmaya devam edeceğiz

0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp OKulu’nda düzenlenen Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Mezuniyet Töreni’nde konuştu.

“Türkiye’nin sürekli darbe ve cunta üreten, vesayetin aracı haline gelen değil; ülkesini ve milletini en iyi şekilde savunacak bir orduya ve insan gücüne ihtiyacı vardır.” diyen Erdoğan, şunları söyledi :

“İçerik konusunda henüz arzu ettiğimiz seviyeye gelemediğimizi düşünüyorum. Artık tüm enerjimizi içerik üzerinde yoğunlaştırabiliriz.  Türk Silahlı Kuvvetlerimizi sadece silahıyla, sadece insan gücüyle, sadece fiziki performansıyla değil, aynı zamanda hayata, dünyaya, ülkemize üstlenilen sorumluluklara bakış açısıyla da en ileri düzeye ulaştırmak noktasında kararlıyız. Önümüzdeki dönem, bu doğrultuda çok büyük reformlara imza atılacak bir dönem olacaktır.

Ordumuzu FETÖ ve PKK başta olmak üzere terör örgütlerinin tasallutundan kurtarmakla kalmayacak, yerli ve milli vasfını güçlendireceğiz. Geçmişte hep tabi olan takip eden Türkiye’ye alıştıkları için kendi yolunu kendi iradesi ile çizen Türkiye’ye tahammül edemiyorlar. Bize bin kere diz çöktürdüklerini zannetseler de biz bin kere ayağa kalkmaya devam edeceğiz.

Bugünkü Türkiye, 20 yıl öncesinin Türkiyesinden katbekat daha güçlü daha müreffeh daha muktedirdir. Yarınki Türkiye, bugünden daha güçlü daha müreffeh daha muktedir olacaktır.”

 

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz