Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: İçinde bulunduğumuz kriz, ‘Bu da geçer ya hu’ denilerek geçecek bir kriz değil

0

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin twitter hesabından açıklama yaptı. “Türkiye endişe verici büyük bir ekonomik krizin içerisindedir.” diyen Karamollaoğlu, şunları ifade etti:

“Ancak bundan çok daha endişe verici olanı Türkiye büyük bir yönetim krizinin içerisindedir. Çok net söylüyoruz, Türkiye yönetilemiyor. Ekonomi yönetilemiyor, Tarım yönetilemiyor, Sanayi ve ticaret yönetilemiyor. En önemlisi bütün bu işleri yürütmesi gereken bürokrasi yönetilemiyor.

İçinde bulunduğumuz kriz, ‘Bu da geçer ya hu’ denilerek geçecek bir kriz değildir. Ekonomik rakamlar krizin giderek derinleştiğinin en önemli göstergesidir. Enflasyon durdurulamıyor. Bilindiği gibi pazartesi günü enflasyon rakamları açıklandı: yüzde 17.90. Bu son 14 yılın en yüksek oranı. TL’deki değer kaybı durdurulamıyor: TL’nin dolar karşısındaki bir aylık değer kaybı yüzde 30. 2018 yılındaki değer kaybı ise yüzde 70’in üzerinde. Zamlar durdurulamıyor: İğneden ipliğe, elektrikten gaza, şekerden una her şeye zam geliyor.”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz