Bahçeli, Osmaniye Vakfı’nı kurdu..

0

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Osmaniye teşkilatı üyesi Kadir Kara, MHP’li eski milletvekili Ruhi Ersoy, Özel Kalem Müdür Yardımcısı Akın Yavuz ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sancay Varlı ile birlikte Osmaniye Vakfı’nı kurdu.

Vakfın tasfiyesi halinde ise artan mal varlığı, kurulmuş tesislerin ad ve konumlarının aynen korunması ve devam ettirilmesi koşuluyla Devlet Bahçeli Vakfına devredilecek.

Karar, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı ve Osmaniye Vakfı’nın kuruluşu resmileşti.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden:

VAKFIN ADI: Osmaniye Vakfı.

VAKFEDENLER: Devlet Bahçeli, Kadir Kara, Ruhi Ersoy, Akın Yavuz, Sancay Varlı.

VAKFIN İKAMETGAHI: Ankara.

VAKFIN TESCİL KARARINI VEREN MAHKEMENİN ADI, KARAR TARİHİ VE NO’SU: Ankara 5. Asliye Hukuk Mahkemesinin 03/08/2018 tarihli ve E: 2018/468, K: 2018/381 sayılı kararı.

VAKFIN AMACI: Osmaniye İli ve İlçeleriyle, Osmaniyelilerin ekonomik, kültürel, sağlık, sosyal, eğitim, öğretim, turizm ve tanıtma, kalkınma, spor ve diğer sorun ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere gerekli araştırma ve çalışmalar yapmak ve senette belirtilen diğer amaçları gerçekleştirmek.

VAKFIN MAL VARLIĞI: 60.000 TL (altmışbin) Nakit.

YÖNETİM KURULU: Ruhi Ersoy, Akın Yavuz, Sancay Varlı.

VAKFIN SONA ERMESİ HALİNDE MAL VE HAKLARIN DEVRİ: Vakfın tasfiyesinden artan mal varlığı, kurulmuş tesislerin ad ve konumlarının aynen korunması ve devam ettirilmesi koşuluyla Devlet Bahçeli Vakfına devredilir.

Türk Medeni Kanununun 104. maddesi gereğince ilan olunur.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz