Temel Karamollaoğlu: Eğer seçimlerde AK Parti’ye tavır sergilenmezse önünüzdeki 4 sene bu millete kan kustururlar

0

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin 6. Hatay Olağan Kongresinde konuştu.

“Adil olmak, işi ehline vermek, herkesle kucaklaşmak, sana oy vereni de vermeyeni de aynı muameleye tabi tutmak bizim şiarımızdır.” diyen Karamollaoğlu, ülkede adalet, kalkınma, liyakat, ekonomi ve işsizlik sorunu olduğunu ifade etti.

Geçmişte yerel seçimlerde yaptıkları ittifaklardan hiçbir zaman pişmanlık duymadıklarını dile getiren Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Biz bu mahalli seçimlerde kendimiz, seçimlere bütün partilerin ayrı ayrı girebilmesinin daha doğru olacağının düşüncesiyle hareket ettik. Burada da inşallah bir adayımız olacak. Biz her yerde en iyisini yapmak için varız. Gayret göstereceğiz. ‘Yeri gelir biz dirsek temasında bulunuruz’ dedik. Bunu söylerken de bunu hep mahalli yönetimlere, oraya bıraktık bu gelişmeleri.

Eğer bu millet yeniden AK Parti’li belediyelere destek verirse biraz daha vuracaklar. Çünkü bunlar, ‘vurdukça bize bağlanıyorlar, hoşlanıyorlar’; ‘bu millete ne kadar eziyet etsen o kadar yeridir’ diyorlar. Ders vermek istiyorsak, uyarmak istiyorsak biz, elbette karşılarına çıkıp ‘yok artık, yeter’ deme mecburiyetindeyiz. Eğer bu seçimlerde bu tavır sergilenmezse Allah yardımcımız olsun; önünüzdeki 4 sene bu millete kan kustururlar. Bunu 16 yıllık geçmişe bakarak söylüyorum.”

16 yıl önce Suriye problemi olmadığını ve sorunun AK Parti’nin eseri olduğunu savunan Karamollaoğlu, “Siz Amerika’nın peşinden giderek Suriye’ye girdiniz. Doğrudan doğruya girmediniz elbette. Ama Suriye’de sıkıntı çeken insanlara ‘arkanızdayız, tereddüt etmeyin, başınız sıkışırsa sabah abdestini burda alır öğleyi namazı Şam’da kılarız’ dediniz. Sonra da baktınız ki ha bu iş, öyle kolaylıkla yapılacak iş değil. Aciz kaldınız.” diye konuştu.

Bir şehrin ranta dayalı olarak geliştirilmesine karşı olduklarını dile getiren Karamollaoğlu, “Biz mutlaka bunların önünün kesilmesi kanaatindeyiz. Adil olmak, işi ehline vermek, herkesle kucaklaşmak, sana oy vereni de vermeyeni de aynı muameleye tabi tutmak bizim şiarımızdır.” dedi.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz