‘Sülün Osman’ gitti ‘Penguen’ geldi..

0

Saadet Partisi’nin hazırladığı ve büyük ses getiren ‘Sülün Osman’ reklam filmi yayından kaldırıldı. Bunun üzerine parti ‘Penguenli’ reklam filmini yayına koldu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Sinemalarda gösterilen reklam filmimiz Sülün Osman, o kadar sade, o kadar basit ki kimseye parti olarak atıfta bulunmuyor. Ama onu da baskıyla yayından kaldırdılar.” dedi.

Saadet Partisi yeni reklam filmini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Filmde yürüyen penguenlerle Gezi parkı eylemleri sırasında sessiz kalan ve penguen belgeseli yayınlayan ana akım medyaya gönderme yapılıyor.

Kaldırılan reklam filmi ‘Sülün Osman’, vizyondaki ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ sinema filminin başlarında yayınlanan reklamlardandı. Saadet Partisi, ‘Sülün Osman’ filmini “Bu işler bazen bireysel bazen organize işler ama her zaman yanlış işler! Saadet Partisi keyifli seyirler diler.” şeklinde bitiriyordu.

Genç Saadet facebook hesabıysa yayından kaldırılan film için şu açıklamayı yaptı: “#SülünOsman reklam filmimiz iktidarın organize baskısı ile kaldırıldı. Filmimiz kaldırılabilir, hatta yasaklanabilir. Ama iktidar sahiplerinin yaptığı hukuksuzluklar, yolsuzluklar, talanlar, rantlar asla saklanamaz. Her şey bu necip milletin gözü önünde oluyor! İyi seyirler…”

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz