Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a: Madem particik, neden bu kadar endişeleniyorsun?

0

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, basın toplantısında gündeme ilişkin konuştu. “1389 belediyede seçimlere kendi adayları ile giren tek parti biziz.” diyen Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Bu bize yönelik bazı iddialarda bulunanlara bir cevap olmuştur. Eğer hala anlamıyorlarsa ya anlayışları kıt ya da bu iddialar üzerinden başka amaç yürütmeye çalışıyorlar. Siyasi partiler ittifak yapabilir. Ancak söylememize rağmen bizi bir ittifakın içinde göstermek planlı bir operasyondur.

AK Parti eleştirdiği tek parti dönemi uygulamalarını uyguluyor. Hükümet eğer seçimlerde kendileri ile ilgili bir başarısızlık görüyorsa politikalarını değiştirme yoluna gider. Diğer partilerin üzerine gitmek için veya seçimi kazanmak için devlet imkanlarını kullanmaz. Eğer bu yola başvuruyorsa bu hükümetin politikalarının iflas ettiğini gösterir ki öyle de olmuştur. İktidardan uzaklaşacaklar diye korkuyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok. Bu mahalli seçimler Saadet iktidarının ilk adımı olacak. Dizleri titriyor. Düne kadar oruç tutuyordu, Saadet Partisi’ni ağzına bile almak istemiyordu. Bugün sürekli konuşuyorsa herkes bilsin ki Saadet Partimiz geliyor. Madem particik ise neden bu kadar endişeleniyor. Çünkü halkın bize olan teveccühü gün geçtikçe artıyor.”

Öte yandan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Mısır’da bu sabah gerçekleştirilen idamlara ilişkin twitter hesabından açıklama yaptı. Karamollaoğlu, “Mısır’da darbeye karşı çıktıkları gerekçesiyle Müslüman Kardeşler üyesi 9 gencin bugün idam edilmek sureti ile şehit edildiklerini büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu idamları kınıyor, İslam İşbirliği Teşkilatı’nı acilen göreve çağırıyorum. Mısır’da var olan hukuksuz ve adaletsiz düzenin bir an önce son bulmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz