Ak Partililer ‘Kokain’ ticaretinden haberdarlar mı acaba

1
Latest posts by Sinan Eskicioğlu (see all)

Siyaset %50 +1 tartışmasına odaklanmış durumda.

Neden acaba diye düşünüyor musunuz?

Nedenini bilmeyen yok.

Ak Parti eskide olduğu gibi oy oranına sahip değil. Hatta Ak Partililerin bazıları da artık susma aşamasından eleştirme aşamasına geçmiş durumdalar.

Kamuoyu araştırmaları da bazı gerçekleri ortaya koyuyor. Durumun ciddiyeti sebebiyle de 50+1 konusu tekrar gündeme geldi.

Gündem olan bu tartışma aslında bizzat Başkan Erdoğan tarafından dillendirilmişti. Bir gazetecinin sorusu üzerine şunları ifade etmişti: ‘Yüzde 40 artı 1’e dair muhalefetten bir teklif gelirse tartışmaya, değerlendirmeye açığız, hazırız’.

50 artı bir’in zorlaştığını Başkan Erdoğan da fark etmiş aslında, her ne kadar kendisine doğru bilgileri vermeseler de…

Erimenin farkında olanlar bunun sebeplerini de araştırıyorlar. Araştırmalarının sonucunda çıkan en önemli etken ‘Ekonomi’ olarak ortaya çıkıyor.

Evet, ekonomi en önemli etken.

Dolar 10 olur mu derken 10’u da geçti.

Ama tek etken ekonomi değil.

Ekonomiden önce başka etkenler var: Hukuk, insan hakları, özgürlük ve adalet.

Bunların ortadan kalkmasıyla siyasi iktidarın gölgesinde olanlar başka işleri de yapar durumuna geldiler.

Başka işler neler?

Esrar, eroin ve kokain ticareti.

Aslında bu yasa dışı ürünlerin satışı yeni değil. Eskiden de bu ticaret Türkiye üzerinden yapılıyordu. Ama bu ticareti başkaları yapıyordu. Belli zamandan itibaren de artık bu ticaret Ak partili yöneticilerin kontrolünde yapılıyor. Yapılıyor dememin sebebi devletin nasıl işlediğini çok iyi bildiğim sebebiyle. Köşe taşlarında olan yöneticilerin bilgisi olmadan bu kadar yüklü bir ticaret yapılamaz.

İş o kadar ayyuka çıktı ki en sonunda Mersin limanında yakalanan 300 kg Kokain ’in sahibi çıkmadı!

Mersin üzerinden yapılan bu kokain ticaretini daha önce Sedat Peker videolarında değinmişti.

Sedat Peker’in kamuoyuna sunduğu yeni bilgiler de mevcut. Bu yeni bilgilere baktığımızda 300 kg kokainin sahibinin çıkmamasını çok iyi anlıyoruz.

Neden mi?

‘4 ton 900 kilo kokainin yüklü olduğu iki konteynerin numaralarını öğrendim. Onları buradan yayınlayacağım. Nasıl her uçağın, her geminin bir numarası varsa konteynerlerin de numaraları vardır. Bu numaralardan o konteynerin dünyanın neresinde olduğu, nereye gideceği hangi şirkete teslim edileceği takip edilebilir. Kolombiya Devleti’nden bilgi istemenize de gerek kalmadı…’

Sedat Peker 5 ton kokainin adresini veriyor.

5 ton kokain iki konteynerda.

Numaralarını da vermiş Peker.

1. Konteyner numarası: Mrku45666740

2. Konteyner numarası: Mtku46253247

Neredeyse 5 ton kokainden bahsediliyor.

5 ton kokainin söz konusu olduğu bir ortamda 300 kg kokainin esamesi bile okunmaz. Mersin’de yakalansa ne olur, yakalanmasa ne olur.

5 ton kokainin değeri 265.000.000 dolar.

Bütün bu gayri meşru ticaret Ak Partinin iktidarda olduğu Türkiye’de gerçekleşiyor.

Bugünlerde ‘helalleşme ’den bahsediliyor.

Bu kokain ticareti sebebiyle zehirlenen insanların hakları ne olacak?

Ya da helalleşmeleri…

Ak parti iktidarı güçsüz mü ki bu zehir ticareti bu kadar aleni şekilde yapılabilmekte?

Sevgi ve Bilgiyle kalın  

Önceki İçerik“ABD Neden Yunanistan’da Çok Sayıda Üs Sahibi Olmak İstemiş Olabilir?”
Sonraki İçerikBugün bayraklar yarıya inse yeridir: Sezai Karakoç’u kaybettik…
Sinan Eskicioğlu kimdir? 1974 İzmir’de dünyaya geldi. Agah Efendi İlkokulu’nda eğitim hayatına başladı. İzmir İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra ÖSYM sınavlarında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni kazandı. Kelam dalında ‘Allah’ın iradesi ve Nedensellik Problemi’ isimli bitirme teziyle, gecikmeli olarak 2000 yılında üniversiteden mezun oldu. 28 Şubat sürecinin etkisiyle İlahiyat fakültesi mezunlarının öğretmen yapılmaması yüzünden 2002 yılına kadar ticaretle ilgilendi. 2002 yılında D.E.Ü. İlahiyat Fakültesi’nde Din Felsefesi dalında yüksek lisansa başladı. Aynı yıl yüksek lisans programını yarıda bırakıp Almanya’ya gitti. Almanya’da Diyanet’e bağlı çeşitli camilerde eğitmenlik ve öğretmenlik yaptı. Duisburg-Essen Üniversitesi Sosyal işler ve yöneticilik bölümünde eğitim aldı. 2007-2011 yılları arasında IGMG (Avrupa Milli Görüş)’de Düsseldorf Bölgesi Eğitim Merkezi müdürlüğü ve bölge eğitmeni olarak çalıştı. 2011-2013 yılları arasında Osnabrück Üniversitesi Protestan Mezhebi bölümünde eğitimine devam etti. 2016 yılından itibaren Ocak Medya gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. 2020 yılında gazetenin genel yayın yönetmenliğini üstlenen yazar Almanca, İngilizce bilmektedir. şimdiye kadar yayınlanmış olan yedi kitabı vardır. Yok Edin İnsanın İnsana Kulluğunu- Kişiselleştirilmiş İslam, Zeytin Ağacı (Roman), Katar istanbul, Müslüman Kardeşlerden Ak Parti’ye İslamcılık., Tarihteki Dindar Zalimler. İbn Sina, İbn Haldun

1 Yorum

  1. Siyasete %50+1 için yapılacak tek düzenleme, seçimden sonra yönetimdeki patinin oy oranın göre belirlenir ibaresi ile bu iş çözülür. Mevcut iktidar en yüksek oy olan %35 alırsa başkanlığa devam etsin. Bir başka parti %35 den fazla alırsa o zaman %50+1 barajı uygulansın.
    Ne güzel bir fikir değimli?
    Koltuk sevdası böyle bir şey işte, bizim siyasi kültürümüzde o koltuğa oturan bir daha asla kalmak istemez .
    Ülkede bazıları ekonomik sıkıntı olduğunu iddia ediliyor. Birileri de diyor ki ekonomik sıkıntı yok diyerek sorunu çözüyorlar. İddia edenler bilimiyorlar ki ekonomik sıkıntı yok deseler hiçbir sıkıntı olmayacak. Mesela benim şu anda başım ağrıyor ama ben hiçbir sağlık sorunum yok diyorum ve hiçbir sorun kalamıyor. Yani kısacası bir soruna yok dediğin zaman yok olup gidiyor.
    Hukuk, insan hakları, özgürlük ve adalette sorun var diyorlar yok değdiğin zaman yok olup gidiyor. İnanmaz iseniz yandaşlara sorun onlar için ne ekonomik sorun ne de Hukuk, insan hakları, özgürlük ve adalette bir sorun var. Onlar sorun yok diyor ve sorunlar ortadan kalkıyor.
    Esrar, eroin ve kokain ticareti var diyorlar, kim demiş? Hadi ispatlasın öyle bir sorun yok.
    Ne yapalım, bizler de bu söyleme artık inanmaya başladık Allah sonumuzu hayır eylesin
    En sonunda, kandırıldık diyerek bu işten de sıyrılırlar ve bütün her şey unutulur gider biz neleri unutmadık ki……

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz