Kırık kalbinizi daha hızlı iyileştirmeniz için ipuçları

0
Rabia Güner

İster terk edilmiş olun, ister duygu karşılıklı olsun, her insan bir ayrılıktan sonra ağlama partisi vermeyi hak eder. Ancak bu ayrılığı hızlandırmak ve eski partnerinizi daha hızlı unutup, yolunuza devam etmeniz için kullanabileceğiniz birkaç strateji var. Unutulmaması gereken tek şey, ayrılığın bir son anlamına gelmediği… Bu yeni başlangıçlar ve yeniden doğuş için bir fırsattır. İşte kırık kalbinizi nasıl biraz daha hızlı iyileştireceğinize dair bazı değerli ipuçları.

Egzersiz Yapın!

Egzersiz, endorfinlerinizi artırır ve bu süreçte size iyi bir vücut verir. Egzersizlerin ciddi ruh hali artırıcı özellikleri vardır ve hafif ila orta derecede depresyon için rutin bir duygu durumunu korumanıza yardımcı olur. Bu öfkeyi ter ile atın ve kendinize fitness hedefleri belirleyin. Bunları başardığınızda, her zamankinden daha iyi ve daha güçlü hissedeceksiniz.

Güzel bir duş alın!

En sevdiğiniz uçucu yağ ile banyo yapın. Bilge biri bir keresinde duşların son zamanlarda terk edilenler için olmadığını söyledi ve biz de buna katılmalıyız. Bazen sadece bir banyoya ihtiyaç duyarsınız. Kendinizi şımartmak ve gözyaşları içinde debelenmek arasındaki ideal karışım.

Yeni Bir Hobi Geliştirin!

Bunca zamandır içinde sıkışıp kaldığınız “bize” değil, kendinize odaklanmanız için sizi zorlayacaktır. Belki bir hobi yapmak, unuttuğunuz diğer tutkuları yeniden canlandıracaktır. Zorlu bir süreçte dikkatinizi dağıtırken yaratıcılığınızı ve benlik duygunuzu ateşlemenin en iyi yolu.

Eski Sevgilinize İçinizi Dökmek İçin Yazın Ama Ona Göndermeyin!

Bunu kağıda yazmak daha iyidir. Tüm bu zehirli duygulardan kurtulduktan sonra bir yakma töreni yapın. Mektup yanarken, ilişkiyle birlikte gelen tüm negatif enerjiden ve yükten kurtulun ve biraz daha hızlı ilerlemenize yardımcı olun.

Tatile Çıkın!

Yeniden doğuş ve dönüşümü teşvik etmek için manzara değişikliği gibisi yoktur. Etrafında sen ve eski sevgilinin en sevdiği restoran, her zaman gittiğin sinema ya da ilk ‘Seni Seviyorum’ dediğin o yerle çevriliyken, ortalıkta dolanmak çok kolay. Yeni bir ortam, hatıraların bu acı verici tetiklenmesini durdurabilir ve seyahat her zaman iyileşmek için terapötik bir yol olmuştur. Tercihen tropik bir adaya.

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz