Tarkan 50’nci yaşını kutluyor!

1
Rabia Güner

17 Ekim 1972 doğumlu Tarkan, bugün 50 yaşına girdi. En son çıkardığı ”Yap Bi Güzellik” şarkısıyla üst sıralarda yer alan Tarkan, yıllara meydan okuyor! Türk şarkıcı- şarkı yazarı olan sanatçı, pop müzikte yakalamış olduğu başarılarla çoğu kişinin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Aslen Rize, İkizdereli olan Tarkan, Neşe ve Ali Tevetoğlu’nun çocuğu olarak Batı Almanya’nın Renanya- Palatina eyaletinde bulunan Alzey kasabasında dünyaya gözlerini açtı. Müziğe olan ilgisi ise çocukluk yıllarında başladı. O zamandan bu yana müziğe olan ilgisi ve başarısı onu halkın gözünde Megastar yaptı. Tarkan, kariyerini yurt dışından da aldığı ödüllerle birçok kez taçlandırdı.

Sevenleri sosyal medya üzerinden birçok paylaşım yaptı!

Tarkan’ın doğum günü, sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle kutlandı. Sosyal medya hesaplarında birçok mesaj ve paylaşım yapıldı. Tarkan’ın doğum gününü kutlayan ünlüler arasında bulunan Cem Yılmaz ”Nice yıllar kral. Yarım asırlık ömründe bize hep cömert davrandın. Bizimle hep güzellikleri paylaştın, bir derdini söylemedin, birimize yük olmadın, hep ferahlık mutluluk moral verdin. Sen çok yaşa” diyerek sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Tarkan da kendi hesabından ”O güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Ben de sizi çok seviyorum. Mutlu ettiniz beni” diyerek bir video paylaştı. Biz de başarılı ve sevilen sanatçının doğum gününü en içten duygularımızla kutluyoruz!

İyi ki doğdun Tarkan 🙂

1 Yorum

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz