Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en iyi Co-op oyunları!

0
Rabia Güner

Bazılarımız işbirlikçi oyunları çok seviyor. Biz de bu noktadan yola çıkarak sizler için arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en iyi Co-op oyunlarından bazılarını derledik. Gelin, yakından göz atalım!

Minecraft

Anlamsız yapılar mı inşa etmek istiyorsunuz ya da büyük mühendis becerileri mi inşa etmek istiyorsunuz? Eğer öyleyse Minecraft tam size göre! Hayal güçlerinin yarıştığı bu ekip oyunundan çok keyif alacaksınız. Bu ekip oyununda kısa ya da uzun projeler üreterek hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilirsiniz.

Keep Talking And Nobody Explodes

co-op oyun

Ekip çalışmasının önemini bu oyunda daha iyi göreceksiniz. Üstelik ekip ruhunun da tadına varacaksınız! Oyunda, bir oyuncu bomba düzeneği ile baş başa kalır. Diğer ekip arkadaşlarının ise ona yardımcı olması gerekir. Bombanın nasıl çözüleceğinin sırrı, diğer oyuncularda yer almaktadır. Süreye ve belirli hataya karşı bomba başarı ile çözüldüğünde, çok daha zorlu görevler ile oyun ilerleyecek.

Phasmophobia

co-op oyun

Oyuna, 2 yıldır erken erişim sunuluyor. Dört oyunculu hayalet avcılığı oyununda müfettişliği oynuyorsunuz. Olabildiğince fazla kanıta ihtiyacınız olacak çünkü evin perili olduğunu kanıtlamanın tek yolu bu! Hareket sensörleri, telsizler ve birçok envanterlerle oyun oldukça keyifli bir atmosfer ve co-op havası sunuyor!

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz