Kadınların erkekler konusunda dikkat ettiği noktalar…

0
Rabia Güner

Birinden hoşlanmak için ihtiyaç duyduğumuz bazı noktalar vardır ve bu noktalar kişiden kişiye değişir. Gelin, kadınlar erkekler konusunda nelere dikkat ediyor birlikte bakalım!

Güzel ayakkabılar

Kadınlar, ayakkabı konusunda harika zevke sahip bir erkek görmeyi severler. Bu mutlaka ayakkabılarının şu ya da bu tarzda olması gerektiği anlamına gelmez. Sadece harika görünmek yetmez… Tüm kıyafeti ya da görünüme dair her şeyle özenli olmasını tercih eder… Hatta kişiliği ve tarzıyla uyumlu olduğu sürece daha rahat veya daha az titiz bir görünüm anlamına da gelebilir. Ayakkabılar, bir kişinin stilini gerçekten anlamanın en iyi yoludur.

Kesimi tam oturan bir kot pantolon

Tam oturan harika bir kot pantolon giyen bir erkekten daha çekici bir şey yoktur. Bazı erkekler bol kot pantolon severken, diğerleri daha dar kesim kot pantolonları tercih eder. Bu aynı zamanda kişisel stil ve tercihlere de dayanmaktadır. Ama kadınlar harika görünen bir kot pantolon giyen ve onları güvenle giyen bir erkeği severler.

İyi oturan takımlar

Bir erkek takım elbise giydiğinde, ki bu gerçekten çok yakışıyor, kadınlar kesinlikle dikkat eder. Alternatif olarak, bir erkeğin etrafına düşen bir takım elbise, potansiyel olarak ilgilenen bir kadına en iyi mesajı göndermez. Omuzlara, kollara ve pantolonlara tam oturacak şekilde dikilmiş bir takım elbise, harika bir ilk izlenim bırakacaktır.

Kokular

Tüm bu görünüm ve ifade parçaları, harika kokulu bir kolonya ile daha da geliştirilmiştir. Potansiyel ortaklar arasındaki etkileşim için havayı ve hissi ayarlamak, koku ile kolayca yapılabilir. Bütün kadınlar güzel kokan, kucaklaşan ve çok daha unutulmaz yakın karşılaşmalar yapan erkeklerden hoşlanır. 

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz